woensdag 24 juni 2015

Wisselvallig

De "inkt" was vorige week nog niet droog of Mees kreeg weer een epileptische aanval. Het lijkt iedere keer weer of de omslag van het weer (naar het regenachtige weer van de afgelopen week) de epilepsie bij hem aanwakkert. Gedurende een dag of drie heeft hij diverse flinke insulten (epileptische aanvallen) gehad en hebben we het diverse keren moeten onderdrukken met zijn noodmedicijn. Gelukkig reageert Meesje niet slecht op dit medicijn, hij wordt er alleen wat duffer van.
Maar gelukkig is de zon bij hem de afgelopen dagen ook weer gaan schijnen. De epilepsie is weer onder controle en heeft hij inmiddels al een paar keer weer een lach op zijn gezicht laten zien.
Verder heeft Mees weer een nieuwe orthese (passend zitje) op zijn buggy gekregen. Het aanmeten en de passing was een tijdje geleden snel geregeld, alleen heeft de levering een tijd op zich laten wachten. Zo lang, dat er nu alweer een nieuwe afspraak staat voor het aanmeten van een nieuwe orthese omdat hij inmiddels weer wat gegroeid is.

Mees met zijn grote broer in de speeltuin in Nederhemert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten