woensdag 10 juni 2015

Meesje 3 jaar!

Allereerst willen wij iedereen heel erg bedanken voor de lieve berichtjes, kaartjes, bezoekjes en cadeautjes voor Mees zijn derde verjaardag! Erg fijn om te merken dat er zoveel mensen aan ons denken. 
Het afgelopen weekend was het feest. Meesje was echter niet helemaal fit. Hij had veel last van slijm en sliep veel. Gelukkig heeft hij er wel even bij kunnen zijn en kunnen genieten van de geluiden om hem heen. Het was erg fijn om zijn verjaardag te mogen vieren en daar hebben wij weer van genoten.


Gisteren is de fysio geweest die Mees goed heeft aangepakt. Hij was daarna een stuk comfortabeler omdat hij veel slijm kwijt was. Ook heeft ze ons een tip gegeven hoe we hem het beste neer kunnen leggen als hij veel last van zijn slijm heeft. Zie foto hieronder.


2 opmerkingen:

  1. Beetje laat, maar als nog gefeliciteerd. Heb je blog 2 weken niet gelezen, omdat ik in Lourdes zat. Ik heb daar voor iedereen die het nodig had een kaarsje opgestoken en volgens mij horen jullie daar ook bij. Respect en hou je taai. Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!!! Als nog gefeliciteerd met jullie grote, knappe vent!!
    Veel bewondering voor jullie allemaal, super!

    Liefs, Wendy (stagiaire Mappa Mondo)

    BeantwoordenVerwijderen