woensdag 26 maart 2014

Prachtig bedrag voor Mappa Mondo!

Deze week een bericht wat niet direct over Meesje gaat. Volgende week dinsdag heeft Mees diverse afspraken bij het WKZ in Utrecht, dus dan hebben we zeker weer wat over hem te vertellen.
Vanuit de groepen 8 van de school waar Ellen werkt, wordt jaarlijkse een dansvoorstelling georganiseerd om geld op te halen voor het goed doel onder de naam Good Moves. De kinderen van groep 8 en kinderen van andere (dans)scholen laten dan prachtige ingestudeerde dansen zien. Vanavond was het grote spektakel van dit schooljaar in theater De Speeldoos in Vught. En het goede doel dit jaar is het Mappa Mondo huis in Waalre, dus waar Meesje regelmatig mag logeren. Het was vanavond weer een prachtig spektakel met stuk voor stuk prachtige dansen. Na de twee voorstellingen werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt door de directeur van Basisschool De Piramide. Dit bedrag was al reusachtig, maar na het tellen van het geld dat nog was opgehaald met de verkoop van cupcakes e.d. is het bedrag uitgekomen op maar liefst € 5.104,-!!!!
De aanwezige twee medewerkers van Mappa Mondo zijn uiteraard heel erg blij met dit prachtige bedrag. Het geld zal besteed gaan worden aan het kindvriendelijker maken van een ruimte waar er medische handelingen verricht worden bij de kinderen van Mappa Mondo. Dit is nu nog een wat kale badkamer, maar moet straks een kleurrijke ruimte worden waar de kinderen zich wat meer op hun gemak zullen voelen.
Al met al was het een prachtige avond en zijn we erg blij dat er zo'n prachtig bedrag op is gehaald voor Mappa Mondo.


1 opmerking: