woensdag 12 maart 2014

Licht ontstoken oren en een nutteloos ziekenhuisbezoek

Afgelopen zaterdag hebben we, teruggekeerd van een heerlijk weekje skiën, Meesje weer opgehaald bij Mappa Mondo. Zoals vorige week geschreven heeft Mees het erg goed gedaan in zijn logeerweek.
Degene die het overigens een keer leuk vinden om bij Mappa Mondo in Waalre (Markt 6) te gaan kijken, kunnen daar a.s. zaterdag terecht op de open dag. Van 11:00 tot 16:00 uur ben je welkom om daar te gaan kijken.
Sam was overigens erg blij dat Meesje weer thuis was en hij hem weer kon knuffelen.

Vandaag heeft de huisarts nog de oren van Mees bekeken. Hij heeft al langer wat ontstekingsverschijnselen en dat lijkt nu wat erger geworden te zijn. Op 1 april a.s. hebben we vier afspraken staan bij het WKZ in Utrecht en gaan we proberen of we daar nog een vijfde aan toe kunnen voegen bij de KNO-arts.
Vanmiddag stond er verder nog een afspraak bij de wervelkolomspecialist in het Elisabethziekenhuis in Tilburg. Voor deze afspraak is Koen met Meesje ruim anderhalf uur onderweg geweest voor een zeer teleurstellend bezoekje van 5 minuten aan deze arts. Hij heeft Meesje verder niet bekeken, gaf aan dat de röntgenfoto's van matige kwaliteit zijn en verwees ons door naar het scoliosespreekuur van het WKZ in Utrecht. Op de vraag van Koen wat nou de reden was dat Mees helemaal naar Tilburg moest komen (wat toch best wel belastend voor hem is), gaf de arts aan dat dit de normale volgorde is. GRRRRR!!!
Overigens heeft Meesje de afgelopen dagen ook nog lekker buiten kunnen genieten van het goede weer!

1 opmerking:

  1. Nooit leuk om een ziekenhuisbezoek te moeten volgen en dat het geen resultaat heeft! Hopelijk is alles nu weer goed?

    BeantwoordenVerwijderen