woensdag 11 september 2013

Beetje bij beetje comfortabeler

De afgelopen week is het best wel aardig gegaan met Meesje. Hij lijkt goed hersteld van de operatie en ook de wondjes van de liesbreuk en navelbreuk zijn goed genezen. De wond van de peg (buiksonde) heeft zijn tijd nodig. De peg is een tijdelijke oplossing om ervoor te zorgen dat er een goede verbinding komt met de maag om in oktober een mic-key button te kunnen plaatsen. Het is nu eigenlijk een open wondje die afgedekt is met een gaasje en een plastic kapje. Iedere dag moet het gaasje gewisseld worden en de wond schoongemaakt.
Al met al lijkt Mees langzaam wat meer comfort te krijgen. We zien dit m.n. aan zijn gezicht en zijn armen die wat meer ontspannen zijn.
Afgelopen weekend zijn we met het hele gezin en vrienden uit de buurt naar de Efteling geweest. Meesje is dus ook mee geweest. Echt veel heeft hij er natuurlijk niet aan, maar het was voor ons fijn om met het hele gezin daar te zijn. Wel was Mees aardig gefocust op alle geluiden in de Efteling. Meesje heeft het die dag erg goed gedaan en uiteraard moest hij bij een paddenstoel op de foto.

1 opmerking: