woensdag 20 april 2016

Van alles en nog wat....

Vorige week donderdag is Mees voor de eerste keer naar de tandarts geweest. Ellen dacht dat het niks zou worden omdat hij zijn mond niet vaak open doet. Maar de tandarts legde hem best handig neer met zijn hoofdje een beetje naar achteren. Toen we hem bij zijn kin pakten en die iets naar onder deden, kon de tandarts best goed in zijn mondje kijken. Hij durfde niks tussen zijn tanden te doen want als Mees iets in zijn mond voelt, klemt hij zijn kaken stevig op elkaar. De tandarts was tevreden en hij zei dat zolang hij op deze manier kan kijken bij Mees dat hij Mees niet door zou hoeven te verwijzen naar een gespecialiseerde tandarts. 
Daarna hebben we Mees meteen naar Mappa Mondo gebracht waar hij het weer erg goed heeft gehad. Mees heeft genoten van de aaihonden op zaterdag en de cliniclowns op zondag. Het geluk kon niet op. 



Het ging echt goed met Meesje. Hij had veel lol en maakte geluidjes. Sinds gisteren zit hij weer minder goed in zijn vel. Hij is erg gespannen, knarsetand veel, heeft verhoging en heeft heel veel epileptische aanvallen. We hebben hem vanmorgen het noodmedicijn gegeven maar die hielp niet. Om 12.30u hebben we hem weer het noodmedicijn gegeven en sindsdien heeft hij nog 1 aanval gehad. Wat zou hem dit keer dwars zitten?


Afgelopen maandag is een grondwerkbedrijf in opdracht van de gemeente begonnen met het verplaatsen van de riolering wat nodig is om een strook grond naast ons huis aan ons te kunnen verkopen, zodat wij kunnen beginnen met de verbouwing voor Mees. De afstemming met de gemeente voor de verbouwing is nog niet helemaal rond, maar dat gaat hopelijk niet lang meer duren. We vinden het allemaal wel erg spannend hoe, wat en wanneer het komen gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten