woensdag 27 april 2016

Aardig in zijn vel en kleine vorderingen voor de verbouwing

Meesje heeft een vrij goede week achter de rug. De epileptische aanvallen zijn weer onder controle en hij heeft weer een enkele glimlach laten zien. Dit laatste is in het algemeen wel een teken dat hij aardig in zijn vel zit.
De afgelopen week heeft de gemeente de eerste voorbereiding getroffen voor de verkoop aan ons van de strook grond naast ons huis. Ze hebben de riolering laten verleggen omdat deze openbare riolering niet onder ons nieuwe perceel mag liggen. Waar we dachten dat dit enkel het graven van wat sleuven was, bleek het toch heel wat meer te omvatten. Het straatdeel in het verlengde van het grasveld en het grasveld zijn flink overhoop gehaald (nieuw rioolbuizen en twee nieuwe putten). Deze werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.
De voorbereidingen door onszelf, samen met onze adviseur/architect, vorderen langzaam. Momenteel is de omgevingsvergunning nog in aanvraag en zijn we druk aan het afstemmen met de bouwkundig adviseur van de gemeente (die goedkeuring moet geven aan de offerte om het subsidiabele deel vrij te geven) en de aannemer (die de bouw moet gaan uitvoeren). We hopen dat we er daar snel mee uitkomen om zekerheid te hebben dat we kunnen laten verbouwen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten