woensdag 18 februari 2015

Weekje logeren bij Mappa Mondo

Onze allerliefste kleine poepchineesje is lekker een weekje logeren bij Mappa Mondo. Elke dag hebben wij twee keer contact met een verpleegkundige. De laatste dagen is wat we horen we steeds hetzelfde. In de nacht slaapt Meesje heel goed en rustig. In de ochtend is hij wakker en alert en in de middag slaapt hij voornamelijk. Wij denken dat dat komt omdat er een dosering anti-epileptica verdubbeld is. Ellen heeft vorige week woensdagavond nog contact gehad met de neuroloog van WKZ n.a.v. een mail die Ellen gestuurd heeft naar haar omdat Meesje echt hele forse dips had tijdens zijn epileptische aanvallen. We maakten ons daar zorgen om en vonden het niet fijn om Mees een week te laten logeren als hij niet lekker in zijn vel zit en veel aanvallen heeft. Vervolgens belde de neuroloog ons en heeft in overleg met ons de dosering Clobazam (anti-epileptica) verdubbeld. 
Anti-epileptica staan erom bekend dat je er slaperiger van wordt. Dat gebeurt waarschijnlijk bij Mees nu ook. En dat is niet de bedoeling. Mees doet natuurlijk al niet veel en het is niet de fijn dat we nog minder terug gaan krijgen van hem omdat hij meer slaapt. We wachten nog even en paar dagen af en als Mees zo blijft, nemen we weer contact op met de neuroloog. 

Wat erg leuk en fijn is, was het telefoongesprek van vanmorgen. Ellen belde met Mappa Mondo en de verpleegkundige zei dat Mees zo gezellig geluidjes aan het maken was. De telefoon werd bij Mees neergelegd en Ellen heeft zo even met Meesje kunnen 'kletsen'. "Hij kroop in de telefoon", zei de verpleegkundige "toen hij jouw stem hoorde". Het was echt super fijn om even weer wat van je eigen mannetje te kunnen horen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten