woensdag 12 februari 2014

Goed weekje, verkoudheid weer over

De verkoudheid die Meesje weer opgelopen had vorige week, is hij weer aardig te boven gekomen. Het is altijd maar afwachten of het een gewone verkoudheid blijft met veel last van slijm, of dat het echt op zijn longen slaat. Deze keer valt het dus gelukkig mee.
Vorige week donderdag is Ellen met Mees naar de kinderarts van het Jeroen Bosch Ziekenhuis geweest. Dit was een reguliere afspraak die we eens in de zoveel tijd hebben. Ze stond verbaasd over hoe Meesje alert reageerde op de stem van Ellen door zich op het geluid te richten. Daar was ze erg tevreden over. Verder werden er geen bijzonderheden geconstateerd door de kinderarts.
Afgelopen weekend heeft Meesje samen met zijn grote broer Sam een nachtje gelogeerd bij vrienden. Dat is heel goed gegaan. We zijn erg blij dat dat kan. Wie wil, kan en durft dat nou!

Overigens is Sam nog altijd erg lief en trots op zijn broertje. Dagelijks vertelt hij ons of anderen dat Meesje zijn broertje is en knuffelt hem dan flink.


Goede saturatie en hartslag!


2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg dat de mannen samen uit logeren zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, ik heb je blog in 1 dag volledig gelezen. Ik was erdoor gegrepen imdat ik zoveel herken. Lig nu weer in wkz met David van 6 mnd oud. En maar zoeken..... Sinds gister weten we wel dat hij west heeft. Nu gestart met prednison...... Hij heeft meerdere afwijkingen maar de waarom weten we nog niet. Dus wachten op k.g en metabolen....... Veel sterkte, en fijn om te lezen hoe andere ermee omgaan en hoe Sam ermee omgaat, mooi he die grote trotse broers, die zien alleen hun broertje. Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen