woensdag 16 oktober 2013

Meesje laat je horen!

De afgelopen week is het, buiten het regelmatig (flink) spugen, best wel goed gegaan met Meesje. Hij laat steeds meer van zich horen (gelukkig alleen overdag). Sinds zijn keelamandelen eruit zijn heeft hij heel wat meer volume gekregen en dat wil hij ons laten weten. Regelmatig laat hij allerlei geluiden horen.
Verder zijn we de afgelopen week bezig geweest om wat verder te komen met de voorzieningen voor Mees. Een autostoel is nu echt hard nodig, in de Maxi-Cosi past hij nog maar amper. De stoel is enige tijd geleden al aangevraagd, maar we zijn er inmiddels al wel achter dat de uiteindelijke levering van voorzieningen lang op zich laat wachten. V.w.b. de autostoel hebben we begrepen dat we nog minimaal een week of drie geduld moeten hebben.
Ook voor een bedbox voor in de huiskamer hebben we over enkele weken een afspraak om te kijken welke bedbox geschikt is voor Meesje en onze huiskamer. Zijn huidige box is veel te laag en omdat hij steeds zwaarder wordt niet erg handig meer. Maar ook hier zal enige tijd overheen gaan voordat deze geleverd wordt.
Gezinsfoto gemaakt tijdens Opkikkerdag
 

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat het zo idioot lang moet duren voordat spullen geleverd worden. Moet je dan een ambulance regelen om Mees veilig te vervoeren als je met hem naar het ziekenhuis moet??Want als hij niet in de maxi cosy meer past is dat eigenlijk onveilig en verboden toch? (beetje chanteren die boel,hahaha) Lieve gezinsfoto trouwens! Net als de vorige foto van Mees, die ik ook zo prachtig vind.Mezebolleke ,oefen maar veel met geluid maken jongen. Ik ga jouw taal leren!dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die voorzieningen duren altijd zo lang. Houd er maar rekening mee!
    Echt een mooie gezinsfoto van jullie zeg!!
    Groet, Ruud, Nancy en Luuk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig die geluidjes, en wat een super mooie foto van jullie gezin zeg. Een vergroting waard.

    BeantwoordenVerwijderen