woensdag 17 augustus 2016

Fijn verblijf bij Mappa Mondo

De afgelopen 3,5 week heeft Meesje weer mogen logeren bij Mappa Mondo in Waalre. Zo konden wij erg fijn op vakantie gaan naar Spanje en daar, net als menigeen, genieten van een welverdiende vakantie. Dit is ook de reden dat we de afgelopen drie weken geen wekelijks bericht hebben geschreven op de blog. Gedurende die 3 weken is er bijna dagelijks bezoek geweest van de ouders van Ellen (stonden in de buurt op de camping) en af en toe afgewisseld door de ouders van Koen. Ook heeft Meesje nog bezoek gehad van vriendinnen van Ellen. Hierdoor bleven we bijna dagelijks op de hoogte hoe het met Meesje ging (daarnaast belden we zelf ook iedere avond met Mappa Mondo) en kreeg Ellen via Whatsapp diverse foto's en filmpjes. Al die weken is het eigenlijk best wel goed gegaan.
Momenteel zijn we de garage aan het leegruimen omdat volgende week eindelijk de verbouwing gaat starten. We zijn erg benieuwd hoe dit gaat lopen en hoe het uiteindelijk gaat worden! Uiteraard zullen we hierover op deze blog gaan berichten. Meesje zal eindelijk een slaapkamer op de begane grond en een eigen aangepaste badkamer gaan krijgen.


2 opmerkingen:

  1. Iedereen had dus een fijne vakantie, leuk! :-) En wat een lieve foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He mezebolleke, hier lijk je echt 4! N ventje, nieuwsgierig naar wat de wereld je te brengen heeft.Fijn dat je een eigen Man-Cave krijgt, kunnen we lekker lang in bad liggen en met je eigen hijskraan eruit komen. Eigen muziekjes en andere geluidjes. Dat wordt extra genieten schat.Ouders en Sam moeten er wel weer wat voor zwoegen nu, maar het resultaat zal de moeite waard zijn denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen