woensdag 19 oktober 2016

Logeren bij Mappa Mondo

Mees is vanaf afgelopen zaterdag logeren bij Mappa Mondo. Dit omdat Ellen deze week op schoolkamp is en het anders nauwelijks te regelen valt voor Mees in combinatie met het werk van Koen en het kamp van Ellen. Met Mappa Mondo hebben we dagelijks contact en horen we eigenlijk alleen maar goede geluiden over ons knulletje. Zo is het weer erg fijn dat we de mogelijkheid hebben om Mees daar te laten logeren.

Mees ff nog een nachtje logeren bij mama voordat hij naar Mappa Mondo gaat

woensdag 12 oktober 2016

Veel geregel

Over Meesje hebben we deze week niet zoveel te vertellen. Het is de aanbouw die ons voornamelijk bezig houdt. Wat een geregel zeg! Vooral Koen is er druk mee bezig. Welk bad, hoe hoog moet het bad komen? Welke tegels? Waar moeten de stopcontacten komen? Welke vloer in de slaapkamer, berging? enz....... En dan nog de puinhoop dat zo'n bouw met zich meebrengt. Poeh poeh. Maar dit alles mag de pret niet drukken, we (vooral Mees) krijgen er iets moois voor terug. We moeten ons er gewoon even doorheen bijten. De mannen werken in ieder geval goed, mooi en netjes door. Het zijn vriendelijke mensen en ook Sam vindt het erg interessant. Die staat er vaak in de ochtend als eerste bij als André weer aan komt lopen en aan het werk gaat.



Vandaag is bij De Elzengaard de schoolfotograaf geweest. Meesje was tijdens de "klassenfoto" aan het slapen en niet wakker te krijgen :-) Verder heeft Mees wederom een leuke dag gehad bij De Elzengaard.

woensdag 5 oktober 2016

Lieve kleine Mees

Na de flinke verkoudheid vorige week, is het de dagen daarna gelukkig beter gegaan met Meesje. De verkoudheid is gelukkig een stuk minder al snurkt hij met tijden nog als een volwassene bij het ademhalen en heeft op verschillende momenten nog veel last van slijm.
Morgen hebben we een interview met het vrouwenweekblad Vriendin. Mappa Mondo is door hen benaderd of ze een gezin weten waarvan het kind bij Mappa Mondo logeert en mee zou willen werken aan een artikel over Mappa Mondo en het gezin. Uiteraard staan we hiervoor open. Het interview zal bij ons thuis in Drunen aanvangen waarna we naar Mappa Mondo in Waalre gaan. Dit kan morgen goed gecombineerd worden omdat Mees toch gaat logeren bij Mappa Mondo komend weekend. Uiteraard zijn we erg benieuwd hoe dit zal zijn en hoe het artikel (met foto's) er uit zal gaan zien. In welk nummer het artikel zal verschijnen is nog niet bekend, maar zullen we uiteraard hier op de blog nog laten weten.
Bij de Elzengaard, thema herfst